21 Nisan 2013 Pazar

FIRÇALARIM GELDİ

  REAL TECHNİQUES

  POWDER BRUSH VE BLUSH BRUSH


   Son zamanlarda bloglarda ki Real Techniques  çılgınlığına her gördüğünü duyduğunu alma meraklısı biri olarak ben katılmazsam olur mu?TABİ Kİ HAYIR :D

  Özel günler haricinde çok fazla fondöten kullanmadığım, bunun yanında tam bir pudra canavarı olduğum için Powder Brushla başladım alışverişime. Cloud10beauty den verdiğim siparişim 7 gün içinde elime sorunsuz bir şekilde geçti.Daha sonra içimde rahat durmayan ve "Al" "Al" "Al" diye çığlıklar atan alışveriş kurtlarını dinleyerek allık fırçası olarak ne alabilirim araştırmasına girdim.Blush Brush - Expert Face  ikileminde kaldım çünkü bir kaç blogta Expert Face i allık fırçası olarak kullandıklarını ve memnun da kaldıklarını okudum. Bende blogunda Expert Face kullanıp, yorumlayan Dörtdörtlükblog'un sahibi Gösde'nin fikrini de aldıktan sonra Blush Brush ın daha bana uygun olduğu kanaatine vararak geçen hafta bu fırçanın siparişini verdim ve yeni ürünüm elime yine sorunsuz bir şekilde 8 günde ulaştı. (İlgin için teşekkürler Gösdecim)

  Powder Brush (Pudra Fırçası) böle tombik ve yumuşak bir fırça.Kılları yuvarlak  hatlara sahip.Blush Brush ise (Allık Fırçası) daha küçük ebatta olup uçlara doğru sivrilen daha mum alevi tipinde olan bir ürün.İkisinin de elimde fotoğrafını çektim ki boyutlarını ve şeklini daha iyi algılayabilesiniz.


   Henüz hiç birisini kullanmadım. Yorumlayıp artılarını eksilerini söyleyebilecek kıvama geldiğimde yine sizlerle birlikte olacağım :)

3 yorum:

  1. Ahh bu yaziyi yeni goruyor olmam :( Gule gule kullan :) Memnunsundur fircalardan umarim...

    YanıtlaSil
  2. :) Olsun canım geç olsun güç olmasın :) Evet inanılmaz memnunum.Tekrar teşekkürler bana fikir verdiğin için. Üstüne geçenlerde expert face brush da aldım. Memnunumda sıra onların yorumlarına bir türlü gelmedi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim ☺ Güzel günlerde kullan..

      Sil